Tere, hea HR Service Market huviline ja tulevane kasutaja!

See leht ja keskkond sai teoks tänu Facebookis aktiivselt toimetavale kogukonnale “Personalijuht”. Selle 6 aasta jooksul tegutsedes on liikmete arv kasvanud stabiilselt igal aastal ja tänaseks ületanud 3000 liikme piiri. Kasvame jõudsalt edasi.

Igapäevaselt postitatud teemade, küsimuste ja kasulike artiklite jagamine näitab, et sellist võrgustumist on personalitöö ja inimeste juhtimise inimestele väga vaja. Seepärast pole me grupus seadnud ka suuremaid piiranguid, ei küsi lugemise ja osalemise eest raha ning liikmed saavad tunda end turvaliselt virtuaalses sõbralikus keskkonnas.

Teine oluline tähelepanek on olnud see, et nii personalivaldkonna töötajad kui personalivaldkonnale teenuseid pakkuvad ettevõtted ning spetsialistid  vajavad samuti teineteise leidmiseks kohta, kus infot vahetada või seda otsida.

Niisiis sai loodud HR Service Market, mis on just selline koht. Siin saavad esitleda ja pakkuda oma teenused ettevõtjad ning siina saavad huvilised otsida endale kõige sobivama koostööpartneri.

Algatuseks kutsumegi kõiki teenusepakkujaid looma omale “müügikoha”. Eduka kasutamise eelduseks ka mõned juhised:

  • loo omale “müügikoht” ettevõtte nimega ja lisa sobiv kujundus kasutades enda brändingut. Kui soovid pakkuda teenuseid mentori või  coachina, siis loo”müügikoht”enda nimega
  • lisa kindlasti kontaktandmed, kuidas huvilised ühendust saavad võtta
  • lisa tooted ja/või teenused, mida soovid läbi portaali esitleda. Iga toote või teenuse juurde lisa pilt, mille mõõdud on võrdsed (laius x kõrgus).
  • kokku on 4 kategooriat, millesse igasse saad lisada (esialgu) kuni 3 teenust-toodet. Kokku seega 12 toodet või teenust. See on esialgne piirang portaali käimatõmbamise ajaks.
  • Kategooriad: TEENUSED, KOOLITUSED, TOOTED, DIGITOOTED
  • igale lisatud teenusele-tootele saad külge panna täpsustava määrangu või märksõnad
  • kui lisad toote või teenusena kindlal kuupäeval toimuva koolitusena, siis pead kindlasti jälgima, et kuupäeva möödumisel eemaldad toote oma pakkumisest. Selliselt ei risusta me kasutajate vaadet ega paisuta põhjendamatult lehe mahtu
  • teenusepakkujaks saad registreeruda siin:  https://hrservicemarket.com/vendor-register/

Palume teenusepakkujatel registreerida endale “müügikoht” hiljemalt 15. aprilliks ja lisada soovitud tooted-teenused. Seejärel kutsume osalema juba kõiki huvilisi, kes endale sobivaid teenuseid on otsimas.

Vajadusel saame planeerida teenusepakkujatele ka tutvustava webinari. 

Abi ja lisainfo: info@mvrarendus.ee